[]

Povestea noastra

Statiunea Olimp este situata in apropierea padurii Comorova, la 7 km nord de Mangalia si 40 de km de Constanta. Intrata in circuitul turistic in anul 1972, statiunea a fost recunoscuta in perioada comunista drept statiunea de lux a „tovarasilor”.

In prezent cei care aleg sa o viziteze, cauta liniste si relaxare. Hotelul Majestic Olimp este printre primele hoteluri din statiune, pozitionat in zona centrala, la doua minute de plaja, oferind servicii si facilitati superioare. 

Datorita dispunerii perpendiculare pe linia tarmului, oaspetii nostri se pot bucura de o minunata priveliste catre Marea Neagra. Incepand cu anul 2002, cand hotelul a fost preluat de catre grupul Phoenicia Hotels, acesta a devenit punctul de referinta al vacantelor de vara petrecute intr-o atmosfera familiala.

Cele mai populare facilitati

Facilitati generale

Piscina

Piscina

Activități & Divertisment

Parc pentru copii
Divertisment
Gradina de vara

Restaurante & Baruri

Restaurant Majestic Olimp
Baruri

Descoperă camerele

Descoperă facilitățile hotelului

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Curabitur molestie in ipsum sit amet vestibulum. Nunc vestibulum viverra elit sit amet lacinia.Donec molestie in erat ut finibus. Vestibulum cursus tristique ligula ut mattis.

Restaurante & Baruri

Restaurantul principal al hotelului va ofera o varietate de preparate traditionale sau din bucataria internationala iar lobby barul din receptie, precum si barul de la piscina va asteapta cu cocktail-uri speciale si bauturi alcoolice fine.

Mai Multe Informații

Activități & Divertisment

Vă propunem să va incarcati de energie in mijlocul Gradinii de Vara într-un decor rustic, desprins parca dintr-un cadru de poveste în timp ce copiii Dvs. se pot bucura de parcul special amenajat pentru cei mici.Scena restaurantului gazduieste in fiecare sear

Mai Multe Informații

Piscina

Distractia si starea de bine va incepe in curand, iar grijile si problemele vor fi date la o parte! O baie mult asteptata in piscina este bine venita oricand iar pe cei care aleg un stil de viata sanatos si in vacanta, ii asteptam la sala de fitness amenajata in incinta

Mai Multe Informații
img

Oferte Speciale


Ai nevoie de ajutor?
Nu ai găsit ce căutai? Trimite-ne un email.
URMĂREȘTE-NE
Fii sociabil, urmărește-ne și apreciează-ne și vei fi la curent cu ultimele noutăți
NEWSLETTER
Fii primul care află de ofertele noastre speciale